2014-01-28 09:10:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Jó hangulatban végzi a dolgát

Napi horoszkóp január 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Látszólagos nyugalma, sztoikus bölcsessége valóban nagy belső nyugtalanságot takar. Érzi, hogy valamiben változnia, változtatnia kellene, csak egyelőre a módját nem látja. Ma lehet valami ötlete végre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szeretne egy hobbijával foglalkozni, de sohasem talál időt rá. Pedig ideje arra van, amire csinál magának. Ez a gondolat lebegjen a szeme előtt, és akkor látni fogja, hogy semmi sem lehetetlen. Végre törődjön magával is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem baj, ha nem mindig ön az irányító a társkapcsolatában. Hagyjon egy kis mozgásteret a kedvesének is! Be fogja látni, hogy ez önnek is hasznára és épülésére van. Vegyen részt a tevékenységben, ami a kedvesének kedves!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egyre ambiciózusabb, a siker egyszerre fontossá vált önnek. Az anyagi kérdések is izgatják persze, de még fontosabb, hogy megmutassa a tehetségét. Keressen ehhez támogatókat! Nem fognak ellenállni a kérésének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Végre beköszönthet a várva várt szerelem az életébe. Esetleg onnan, ahonnan talán nem is várta volna. Ha régi kapcsolatban él, az is megújulhat, átértelmeződhet. Újra fellobbanhat a régi tűz, még ha nem is remélte már.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A borongós idő, meg a sok magára vállalt kötelezettség is nyomasztja. Nem is csoda, ha melankolikus hangulatba kerül. Ha úgy érzi, hogy az élete csupán kínzó robot, akkor maga is tehet róla. De arról is, hogy ez másként legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jó hangulatban végzi a dolgát, és ez a feldobottság is segíti abban, hogy korábban is végezzen vele. A fennmaradó időt használja a kapcsolatai építésére. Humorossága, jókedve a kollégákra is átragad. Vidítson, derítsen, nevettessen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon jobb lenne tartózkodnia a jogi ügyletektől, nagy ugyanis a félreértés avagy a szándékos megvezettetés esélye. Különösen, ha nem lát tisztán valamilyen dologban, kérjen még egy kis gondolkodási időt a végső döntésig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Többet kellene törődnie önmagával. Az utóbbi időben maga is észrevette, hogy folyton csak a mások problémái miatt fő a feje. Közben a saját megoldatlan dolgai csak halmozódnak. Mondjon végre nemet a kérésekre! Nem minden az ön dolga.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A jegyébe lépő Hold hatására érzelmileg túlfűtöttnek érezheti magát. Nem is tud ma ellenállni semmilyen csábításnak – és talán nem is kell. Végre engedje el magát egy kicsit. Szórakozzon, szeressen, adja át magát a pillanatnak!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy gondolja tán, hogy minden csoda három napig, minden szerelem három évig tarthat. A mai napon azonban szembesülnie kell azzal, hogy vannak bizony örök érzelmek is. Ne akarja, hogy ezt csak egy szakítás árán érthesse meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy barátjában csalódhatott az elmúlt időszakban. Nagy az esélye azonban annak, hogy az egész csupán félreértésen alapult. Még mindig van esélye tisztázni a dolgokat az illetővel. Barátokra szüksége van, erre az egyre most különösen nagy.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: